Emirdağlılar Vakfı Eskişehirde bulunan hemşerilerimize ramazan yardım kolisi ve market alışveriş kartlarının dağıtımına başladı. Başkanvekili Sn. Mehmet KAHYA, Genel Sekreter Sn. Murat KÖKTEN ve Vakıf Muhasibi Ceylan YAVUZ ve Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin TETİK öncülüğünde başlatılan “Niyetlendik Paylaşmaya” yardım kampanyası son hızıyla devam ediyor.

Başkanvekili Sn. Mehmet KAHYA: “Emirdağlılar Vakfı olarak geçen günlerde yardımımızın ilk etabı olan kuru bakliyat ve yardım kolilerini Emirdağımıza teslim etmiştik, bugün burada Eskişehirde yaşayan hemşehrilerimiz için ramazan yardım kolisi ve market alışveriş kartlarının dağıtımına başlamış olmaktan dolayı büyük sevinç içindeyim, kampanyamıza destekte bulunan ve bulunmaya devam eden bütün hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyorum.”